Árak, feltételek

Feltételek

A csoportos szűrést maximum 15 fős, azonos korú gyermekekből álló csoportokban végezzük. A szűrés helyigénye az életkor és létszám függvényében minimum 25-30 nm-es tornaszoba, ennek hiányában a foglalkoztató. A szükséges eszközök általában helyben megtalálhatók, de szükség esetén biztosítjuk azokat. A csoportos szűrést egy foglalkozás keretében végezzük el, melyhez megküldjük az életkornak megfelelő részletes foglalkozási tervet. A foglalkozást a gyermekek saját nevelői vezetik.

Amennyiben a csoportos szűrés az Ön intézményében aktuálisan nem megoldott, kérjük, regisztráljon. Ez kötelezettséggel nem jár, azonban költségkalkulációt kap, valamint támogatás érkezésekor a regisztrált intézmények körét értesítjük arról, hogy a szűrés költsége milyen mértékben mérséklődik az adott keretösszeg felhasználásáig. A országos nyilvántartásban szereplő minden intézmény vezetőjének email címére kiküldtük az intézménye regisztrációját segítő linket. Amennyiben ez a levél Önhoz valamiképpen nem jutott el, kérjük jelezze felénk.

Támogatott intézményként egyebek mellett vállalja az alábbiakat:

  • Otthont ad egy tájékoztató napnak, melyre meghívja a megyéjében / területén működő hasonló intézményeket.
  • Intézménye csoportos szűrésének tényét nyilvánossá teszi legalább egy helyi médiában (helyi tv, rádió, nyomtatott sajtó).